Kako znati da ste pod crnom magijom?

Osoba pod crnom magijom oseća da joj nešto ne odgovara u životu ali za razliku od klasičnih situacija koje smo svi u nekom trenutku života prolazili i koje su jasno imale svoj uzrok, delovanje crne magije često nema nijedan logičan uzrok u životu. Zapravo ne može da se poveže ni sa kojom stvari – osećate se neraspoloženo a ne znate zašto, osećate nespokojstvo a ne možete da se setite nikakvog razloga koji bi vam takav osećaj doneo, osećate se da ste bez energije a spavali ste i odmarali ste se, osećate da se da ste uznemireni, imate strahove a nikakav razlog zato nemate. Ukoliko su ovo neke od stvari koje opisuju vaš život u dužem vremenskom periodu onda je velika verovatnoća da ste pod uticajem crne magije.

Često pored simptoma crne magije koje osetite na sebi možete i u vašoj kući pronaći znakove crne magije. U nekim slučajevima, ukoliko vam je crnu magiju bacila osoba koja dolazi u vašu kuću pronaći ćete stvari koje su čudne i koje niko od ukućana nije ostavio. Moguće je da pronađete dlake, kosu, smotuljke neobjašnjivog sadržaja i mnoge druge znake za koje sa pravom možete sumnjati da su rekviziti koji se koriste u crnoj magiji. Takođe, oko kuće u dvorištu, moguće je da pronađete jaja zakopana u zemlju, hleb zakopan u zemlju, slike sa različitim natpisima iscrtane ili sa vašim zamrljanim likom. Zavisno od vrste crne magije, postoji mnoštvo različitih rekvizita kojima je zajedničko da pokreću dejstva zlih sila.

Da bi ste znali da ste pod crnom magijom, osim znakova siguran pokazatelj su simptomi crne magije. Najčešći simptomi su nezadovoljstvo, loši poslovni rezultati, neuspeh u ljubavi, raskidi bez razloga ili nemogućnost ostvarenja želja koje ste ranije bez problema ostvarivali.

Ukoliko sumnjate da ste pod uticajem crne magije jedno je sigurno da ne smete čekati dugo jer je cena koju ćete platiti previsoka.

Što god duže čekate crna magija svojim delovanjem razara sve više vašeg života i vaši prijatelji, ljubavi, novac i mnogi drugi aspekti života koje život čine srećnim mogu trpiti zbog posledica delovanja crne magije.

Vidovita Šeherezada uspešno skida crnu magiju

Vidovita Šeherezada je najuspešniji beli mag u Srbiji koja se već 35 godina uspešna bavi uklanjanjem crne magije i njenih posledica po život ljudi. Šeherezada je svoje znanje sticala od najpoznatijih i najjačih magova Turske i Egipta tokom svog višegodišnjeg školovanja.

Primenjujući orijentalnu belu magiju koja spada u najjače magije na svetu u kombinaciju ovdašnjih magijskih veština Balkana, Vidovita Šeherezada je u stanju da otkloni svaki vid crne magije i da vam reši svaki problem u životu koji uzrokuje crna magija.

Pozivom Vidovite Šeherezade saznaćete ko je osoba koja vam je poželela zlo, ko baca crnu magiju na vas kao i siguran način kako da se od crne magije oslobodite.

Uz rituale kojih se morate pridržavati, uspećete da se izlečite i da se u budućnosti zaštitite da niko ne može zlo da vam nanese. Vidovita Šeherezada će za vas napraviti zaštitnu amajliju koju ćete uvek nositi sa sobom.

Oslobodite se dejstva magije, zaštitite se od zlih namera zavidnih ljudi koji umesto da svoj život učine lepšim, uživaju čineći drugom zlo.

Pozdravite Vidovitu Šeherezadu

Šeherezadu možete kontaktirati bilo kog dana u nedelji pozivom ili slanjem poruke putem Viber-a ili Whatsapp-a. Budite sigurni da će ubrzo vaši problemi nestati a sreća, radost i zadovoljstvo ispuniti vaš život.

Pozovite ili pošaljite poruku

Šeherzada dobitnica Oskara
Viber poruka
Youtube
TikTok